Aksoy Cleaning

Bel: +32 2 425 15 25
Onze openingstijden: maandag tot vrijdag, 09:00 tot 17:00

Aksoy Cleaning tot uw dienst

We bieden een volledig assortiment schoonmaakdiensten, van kantoorschoonmaak tot industriële schoonmaak en schoonmaak na de bouw. Ons expertisegebied strekt zich ook uit tot Mobiele Carwash, waar we met onze vloot van volledig uitgeruste voertuigen verschillende categorieën van voertuigreiniging kunnen aanbieden.

Aksoy Cleaning tot uw dienst

We bieden een volledig assortiment schoonmaakdiensten, van kantoorschoonmaak tot industriële schoonmaak en schoonmaak na de bouw. Ons expertisegebied strekt zich ook uit tot CAR-WASH Mobile, waar we met onze vloot van volledig uitgeruste voertuigen verschillende categorieën van voertuigreiniging kunnen aanbieden.

Hoe werken we?

Vier eenvoudige stappen

Neem contact met ons op
Afspraken & offertes
Interventie
Betaling

Ze hebben ons hun vertrouwen geschonken

De dagelijkse schoonmaakdienst van Aksoy Cleaning onderscheidt zich door zijn vermogen om zich volledig aan te passen aan verschillende omgevingen, zoals kantoren, overheidsinstellingen, scholen of de gezondheidssector, en biedt voorstellen op maat. Hun team van ervaren medewerkers staat garant voor een onberispelijke service en een schone werkomgeving dankzij hun unieke aanpak.

Industriële reiniging bij Aksoy Cleaning past zich flexibel aan de behoeften van bedrijven aan en garandeert onberispelijke werkruimtes. Gespecialiseerde, getrainde teams bieden oplossingen op maat, waaronder droogijsstralen en afstoffen boven het hoofd. Veiligheid is een prioriteit, met risicoanalyses die voor elke opdracht worden uitgevoerd, om een schone en veilige omgeving voor alle werknemers te garanderen.

Aksoy Cleaning biedt industriële reiniging op hoog niveau voor voedingsmiddelen, waarbij wordt voldaan aan strenge normen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Hun persoonlijke service omvat strenge protocollen om de productieruimten schoon te houden met behulp van een toegewijd, professioneel team. Dit zorgt voor een gezonde werkomgeving die voldoet aan de wettelijke vereisten en draagt bij aan de kwaliteit en veiligheid van voedselproducten.

Aksoy Cleaning biedt een gespecialiseerde schoonmaakdienst die snel en flexibel reageert met eigen teams van experts. Ze maken gebruik van innovatieve technologieën om maximale reinheid te garanderen in specifieke situaties, zoals na brand of waterschade, en bieden een plan op maat voor elke klant. Deze service omvat ook vloeronderhoud en dieptereiniging van industriële keukens en sanitaire voorzieningen.

Onze mobiele carwash service brengt gemak tot aan je deur. Onze volledig uitgeruste professionals, die gespecialiseerd zijn in ecologisch en grondig reinigen, transformeren je voertuig en maken het sprankelend schoon zonder dat je ook maar een vinger hoeft uit te steken. Ontdek de luxe van moeiteloos schoonmaken, waar en wanneer het jou uitkomt.

Aksoy Cleaning blinkt uit in glazenwassen en gevelreiniging en biedt een vlekkeloze eerste indruk dankzij geavanceerde methoden en ervaren personeel. Met een persoonlijke, proactieve aanpak garanderen ze schitterende resultaten met de modernste apparatuur, waardoor uw bedrijf zo min mogelijk wordt verstoord. Hun toewijding aan het leveren van een kwaliteitsservice vertaalt zich in ramen die zo schoon zijn dat ze onzichtbaar lijken, wat bijdraagt aan het welzijn en de esthetiek van je ruimte.

Ons bedrijf in cijfers

Hier volgen enkele cijfers die de impact en reikwijdte van ons bedrijf illustreren. Ze benadrukken onze snelle groei, internationale reikwijdte en sterke toewijding aan innovatie en klanttevredenheid, en vatten onze essentie en toekomstige ambities samen.

+2.5k
Voertuig gereinigd
+10k

M² gereinigd per jaar

+22 yaar

Jaren op de markt

10+

Uitgeruste voertuigen

5/5

In de loop van mijn werk heb ik verschillende keren een beroep moeten doen op AKSOY cleaning voor eindschoonmaak en ik ben altijd zeer tevreden geweest over hun professionaliteit en service, en mijn klanten waren super tevreden. Ik raad

Ibrahim Akdeniz
5/5

Bevredigende service

Seydi Köksal
5/5

Professioneel werk, ik ben helemaal tevreden!

Saad Agassi